Genel Görev 3 - Şehir Bekçisinden Haberler

Webhisto

Founder
Yönetici
Founder
Merhaba Metin2 severler!
Bu rehberde sizlere, karakterinizin gelişim sürecinde karşılaşacağı “Şehir Bekçisinden Haberler” görevini adım adım anlatacağım. Görev, hem hikaye devamlılığı hem de küçük ama işe yarar ödülleriyle öne çıkıyor.

📌 Görev Bilgileri​

• Görev Adı: Şehir Bekçisinden Haberler
  • Görev Türü: Genel Görev 3
  • Görevin Sahibi: Şehir Bekçisi
  • İhtiyaç Duyulan Eşya: Yok
  • Zorluk: Kolay
  • Tavsiye Edilen Seviye: Seviye 3 ve üzeri

🎯 Görev Adımları​

1️⃣ Şehir Bekçisi'nden görevi al.
İlk olarak kendi imparatorluğunuzdaki şehirde bulunan Şehir Bekçisi’ne gidin ve görevi başlatın.
2️⃣ Satıcı’dan “Zırh Üretim Teknikleri” kitabını al.
Şehir meydanında bulunan “Satıcı” adlı NPC’ye giderek Zırh Üretim Teknikleri adlı kitabı alın. Bu adımda herhangi bir ödeme yapmanız gerekmez, kitap otomatik olarak teslim edilir.
3️⃣ Kitabı Zırh Satıcısı’na götür.
Aldığınız kitabı, yine şehirde bulunan Zırh Satıcısı NPC’sine teslim edin. Bu adım görevi tamamladığınız anlamına gelir.

🎁 Görev Ödülleri​

Görevi tamamladığınızda aşağıdaki ödülleri kazanırsınız:

🧠 850 EXP
💰 5.000 Yang
🔵 Mavi İksir (K) x20

Bu ödüller, erken seviye oyuncular için oldukça faydalıdır. Özellikle SP yenileme sağlayan mavi iksirler, beceri kullanımı açısından ciddi avantaj sağlar.

🗺️ NPC Konumları​

NPCKonumGörevdeki Rolü
🛡️ Şehir BekçisiŞehir meydanıGörevi başlatır
🧺 SatıcıŞehir merkezinde, pazar alanı yakınındaKitap teslimi
🛡️ Zırh SatıcısıZırh mağazasındaKitap teslim alıcısı
İmparatorluk fark etmeksizin tüm şehirlerde bu NPC’ler benzer alanlarda yer alır.

📝 İpuçları​

• Görevde herhangi bir yaratık kesme ya da savaş bulunmaz; yalnızca NPC'ler arası iletişim üzerine kuruludur.
  • Görev hızlı tamamlandığı için kolay EXP ve Yang kasmak isteyenler için ideal bir tercihtir.
  • Görevi yaparken çantanızda yer olmasına dikkat edin; aksi takdirde iksirler düşebilir.

“Şehir Bekçisinden Haberler”, Metin2’nin öğretici ve ilerletici görevlerinden biridir. Kolay tamamlanabilen yapısı sayesinde oyuncular hem temel etkileşimlere alışır hem de ihtiyaç duyulan SP iksirleriyle desteklenir.

🗨️ Siz bu görev hakkında ne düşünüyorsunuz? Başka görev rehberleri isterseniz yorumlara yazabilirsiniz! Herkese bol EXP’li günler! 💙

Geri